Зірки екрана все частіше в гонитві за красою звертаються до пластичних хірургів. Але є актриси, які виступають проти такого масового захоплення пластикою. Ірина Алфьорова, яка вважається однією з найкрасивіших жінок російського кіно, каже, що ніколи не наважилася б лягти під ніж хірурга в гонитві за красою. Крім цього, результат операцій, який вона бачить на обличчі своїх колег, Ірина вважає жахливим. «Зараз такий час, що всі актриси називають себе зірками і красунями. Мені здається, що так про себе говорити просто непристойно. Я не зациклююся на своїй зовнішності, просто працюю. Мене багато хто питає: у чому секрет вашої краси? А просто треба бути людиною і займатися своїм внутрішнім світом. Якщо не думати про душу, а робити пластичні операції, то до доброго це не приведе », - говорить актриса .- Дивлюся зараз на своїх колег, які зробили пластику, і бачу жахливий результат! Мені дуже шкода всіх цих жінок, які піддалися рекламі і знівечили свої обличчя. Пластику не можна робити! Пропадає божественне - залишається клон. Для віруючої людини це взагалі гріх. Звичайно, ніхто не хоче старіти, але треба якось з цим змиритися. Але як - не знаю ... Напевно, просто потрібно думати не про себе, а про близьких ". До речі, невдалі операції трапляються справді нерідко, і деякі зірки не можуть приховати наслідків операцій. Зміни у зовнішності відомої актриси Віри Алентової стали помітні ще наприкінці минулого року. 68-річну зірку відразу стали називати жертвою пластичної хірургії. До лікаря, що повертає молодість, не так давно звернулася і сама Примадонна російської естради. Крім кругової підтяжки обличчя Алла Борисівна вставила в підборіддя силіконовий імплант, який, на думку хірургів, встановлений не дуже якісно і схильний до зсуву.